pjklogoblue1

Radoslav Ostermann, predsjednik 

+385958256101

 

Sonja Papeš, tajnica

+385915155421

 

info@pjk-zagreb.hr

TRNJANSKA CESTA 128

ZAGREB

Natječaj za dizajn majica 2018

   

Dragi članovi kluba!

PJK Zagreb i ove godine otvara natječaj za dizajn klupskih majica!

Pošto je lanjski sistem bio uspješan odlučili smo da i ove godine ne mijenjamo konja koji trke dobiva pa propozicije i sustav slanja ostaje isti.

Dakle:

Svaki autor može poslati više idejnih rješenja. Dizajniraju se ženske i muške majice. Autor najboljeg rješenja bit će nagrađen klupskom nagradom.

Tehnički detalji:

  • majica mora sadržavati logo PJK-a
  • font se ne smije mijenjati
  • imati u vidu izvedivost (štampa se na jednobojnu podlogu)
  • preferira se grafika (velike količine boje na materijalu uzrokuju plastičnost)
  • dizajnirajte tamnijim bojama na svijetloj majici zbog efektnosti i kvalitete tiska

Kreacije šaljite do 25.5.2018. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Iste će nakon toga biti objavljene na službenoj web stranici.

 

 Lijep pozdrav!

 
Pristigli radovi!
1 

 Koristan savjet!

Za dizajniranje majica možete koristiti program Siniše Ilakovca, inače kolege naše pilotkinje Inje Šporer, koji je još u BETA verziji, ali ga svakako preporučamo. Tamo ćete naći i originalni logo kluba pa će vam to olakšati sam rad.

Program se pokrećete klikom na web adresu http://illa3d.com/pjk (budite strpljivi kod pokrentanja, treba mu 30-tak sekundi). Kad se program otvori kliknite na prsa majice i otvorit će vam se PJK-predložak za design. 


Postupak spremanja i slanja slike (jpg):

Kada ste gotovi s dizajnom, u donjem desnom uglu programa nalaze se 4 ikone. Kliknite na drugu ikonu (oko), zatim na prvu lijevu "share", pa birajte "image". Kad vam se otvori prozorčić u sredini ekrana kliknite na "copy". Otvorite novi TAB u browseru i zatim u adresnu traku pri vrhu browsera "paste" pa "enter"na tipkovnici. Otvorit će vam se slika i tu sliku jednostavno spremite (desni klik mišem i "spremi sliku kao ...") na vaš kompjuter. Tu sliku sad pošaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  i to je to. :)


Ako vam je postupak prekompliciran, jednostavno napravite printscreen i u nekom grafičkom programu (paint) otvorite sliku i spremite je na radu površinu.

Gotovi design pošaljite na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.