Skupština 2010

26.02.2010. u klupskim je prostorijama održana redovna godišnja skupština. Ponosni smo izvanrednim odazivom članova kako dugogodišnjih, tako i novih članova kluba kojima je ovo bilo prvo sudjelovanje na klupskom sastanku ovakvog tipa.

Skupština je otvorena s pregledom rezultata rada u 2009 godini i kao najveći klupski uspjeh ističemo uspješno organizirano Državno prvenstvo u preletima HOP 2009 u Buzetu/Istra u suorganizaciji s Letačkim društvom Zaprešić što ne bi bilo moguće bez marljivih članova našeg kluba.

Sudjelovali smo na natjecanjima u preletima i preciznom slijetanju. Od svih rezultata posebno ističemo porast uspješnosti žena u ovom sportu kako u preciznom slijetanju (Ivana Kusanović kao državna prvakinja), pa tako i u preletima (sva prva tri mjesta su osvojile natjecateljice iz našeg kluba: Sonja Papeš, Ivana Brozić i Ivana Kusanović).

Nastavljena je suradnja s LK Parafreek s tečajevima za nove članove i završio je tečaj za instruktore letenja u kojem su sudjelovala 3 člana našeg kluba: Sonja, Ratko i Damjan.

Predstavljen je i program rada za 2010 godinu čije su glavne okosnice sigurno letenje, poticanje i potpomaganje članova u sudjelovanju na natjecanjima, zajedničkim letačkim druženjima i organiziranom pomaganju novim školarcima kako bi postali samostalniji u letenju.

Nakon završenog formalnog djela održan je prigodni domjenak i druženje.

Autor: Valentina Kuliš

Sharing is caring!

Leave a Comment