Skupština 2004.

Nakon dvije godine postojanja kluba održana je redovna izborna skupština PJK-Zagreb. Rezultati u dvije godine su odlični: imamo prvakinju države u parajedrenju, prvaka države i trećeg u preciznom slijetanju, prvi ekipno u DP u preciznom slijetanju, treći ekipno na DP u preletu, treći ekipno u ligi u preletu.

Ratko koji je kao dosadašnji predsjednik podmetnuo grbaču da se ostvare ovakvi rezultati, poželio se malo odmoriti, pa je skupština kluba izabrala novog predsjednika – Velikog. Tajnik i webmaster Vlado Snaga je poželio biti samo webmaster, pa je kao novi tajnik izabran jednoglasno izabran Boris. Bitno je da su glasanja bila interkontinetalna – naime u vrijeme glasanja (oko 21.30) Sonja i Neno su pakirali krila na sletištu u Meksiku, te su glasali mobitelom.

Novi izvršni odbor koji je izabran sada čine: Vlado Snaga, Davor Aničić, Damjan, Ivek Badel i Veliki. Nadzorni odbor sačinjavaju Pančo i Toro (Sonja i Neno) te Mario Perković.

Nakon izbora i klope predstavljen je novi programa rada kluba koji težište stavlja na usavršavanje pilota kroz tečajeve i predavanja, učestvovanje na natjecanjima, organizirane letačke pohode na dobre terene, uživanje u druženju sa našim prijateljima letačima.

Autor: Tomislav Veliki

Sharing is caring!

Leave a Comment