Skupština 2007.

Dana 12.1.2007. održana je redovna Izborna skupština PJK “Zagreb” nakon gotovo pet godina djelovanja kluba. U tom periodu ostvarili smo vrlo dobre sportske rezultate, a u protekle dvije godine možemo reći izvanredne.

U svim natjecanjima državnog ranga u 2005. i 2006. smo klupski prvaci, na oba: Državna prvenstva u preletima, Državna prvenstva i Liga-kupa u preciznom slijetanju. Uz to 2005. i 2006. imamo državne prvake i viceprvake u preciznom slijetanju.

Od ostalih aktivnosti kluba ističemo tečaj pilota parajedrilice izveden u suradnji s ZK Parafreek, povećanje broja članova i izvedene korake na registraciji letjelišta “Medvednica”.

Za predsjednika kluba su se prijavila tri kandidata koji su Skupštini kluba predstavili programe rada te odgovarali na pitanja članova kluba.

Skupština kluba je izabrala novog predsjednika Ivicu Huljeka – Badela. Novi tajnik je Ratko.

Novi izvršni odbor sada čine: Neno, Sonja, Bruno, Ratko i Badel. U nadzornom odboru su DD Žagar, Zvoc i Markoni.

Novi predsjednik u Programu rada za sljedeće dvije godine i dalje težište stavlja na sigurnost letenja, stalno letenje i usavršavanje, kao i druženje u klupskim i izvanklupskim okvirima, što masovnije i uspješnije sudjelovanje na svim nacionalnim natjecanjima, suradnju sa savezima i uređenje letjelišta “Medvednica”.

Po službenom završetku rada Skupštine članovi i prijatelji kluba su nastavili s druženjem u ugodnoj atmosferi.

Autor: Vladimir Stipetić

Sharing is caring!

Leave a Comment